Jamrock BBPIN
Jamrock presents: Dancehall vs HipHop Round 2 @ Melkweg, Amsterdam

24 februari is het tijd voor een nieuwe editie van Jamrock Explosion ‘Dancehall vs HipHop’ in Amsterdam. Nu iedereen is bijgekomen van de eerste ronde van dit duel gaan de bokshandschoenen weer aan voor Round 2!

De Jamrock dj’s nemen het tijdens de battle op tegen 3 van Nederlands bekendste HipHop dj’s. Welke stijl rockt de crowd het best?

Rick Ross of Vybz Kartel? Nicki Minaj of Lady Saw?? Drake of Mavado? Who runs the streets?

Na de vorige uitverkochte editie van de eerste ronde van ‘Dancehall vs HipHop’ vorig jaar november is het nu tijd voor Round 2! Wederom is Melkweg het toneel van de strijd. Zoals altijd bij Jamrock zal de beste en nieuwste Dancehall & Reggae gedraaid worden door de beste dj’s en midden op de avond zal #TeamDancehall zijn titel verdedigen tegen #TeamHipHop. Wie gaat er dit keer met de kroon vandoor? De crowd zal het beslissen…

Jamaicaanse Reggae en Amerikaanse HipHop zijn kan je zien als broers. Als je naar de geschiedenis kijkt is rappen en HipHop als muziekstijl voortgekomen uit verschillende muziekstijlen, waaronder Reggae. Geen wonder dus dat Reggae/Dancehall en HipHop elkaar al jaren beïnvloeden en inspireren. Ook bij Jamrock wordt naast Dancehall ook altijd HipHop en vele remixes gedraaid. Op 24 februari gaan we kijken welke stijl de crowd rockt.

#TeamDancehall wordt vertegenwoordigt door Dj WaxFiend (oprichter Jamrock, nominee BNN Award “Beste Dj”) Dj Jah ( Flames & Fire mixcd’s, Kalibwoy ‘Frasstration’ mixcd) en Dj D-Train (Next Generation Radio). Zij nemen het op tegen #TeamHipHop met daarin Dj Prime (Goodness, FunX) Dj Drivah (dj van Hydroboyz & Streetdreams Mixcd’s)  en KidQ (Club Home, Tik Tak).

De battle zal in geode banen worden geleid door de mc’s Kalibwoy (GPvNL winnaar 2010), Maikal X ( NL’s #1 reggae artiest, Postmen) en Suppa Kid (Jamrock Radio).

Zorg dus dat je er 24 februari erbij bent in de Melkweg voor de ultieme battle tussen Dancehall & HipHop! Om alvast in de vibe te komen is er een speciale mixcd die te downloaden is op www.jamrockxxl.com .

Kaarten zijn €15 incl. lidmaatschap en ex presale fee en verkrijgbaar op www.jamrockxxl.com en alle Free Record Shops!

Jamrock ‘Dancehall vs HipHop Round 2′ Mixcd

by Dj Drivah, D-Train & WaxFiend

Secure tickets by ticketscript